Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2007 16:46 - Женски манифест
Автор: silviang Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1926 Коментари: 9 Гласове:
0



Женски манифест

И ние да им го кажем!

Драги мъже, момчета, господа и всички вие, които наричате себе си Дон Жуан или Казанова, а също и вие, които оставяте вдигнат капака на тоалетната чиния, Това е насочено към Вашето внимание!

Когато една жена ви попита повече от 5 пъти дали роклята и стои добре или дали прическата и отнякъде стърчи, очевидно недоволна от досегашните отговори като " ахъ", " оффф..." и т. н. направете малко усилие – изкривете устните си в усмивка и просто като компромис се прежалете и й направете така мечтания от нея комплимент.

Около 93 % от жените отделят повече от 45 минути за разкрасяване преди среща с вас- това усилие ( макар да ни доставя удоволствие) не заслужава ли поне един комплимент?

Когато се разхождате с една жена – не се заглеждайте по друга, та дори и тя да е Памела Андерсън. Ние винаги ви виждаме да го правите. Периферното зрение на жените е до НЯКОЛКО ПЪТИ по- развито от това на мъжете.

Затова и изводът, че жените се заглеждат по непознати мъже по- рядко, е напълно неверен. Просто вие не ни виждате.

Сваляйте капака на тоалетната чиния!

Изречението "кога ще доведеш тази твоя приятелка отново? Много е симпатична" определено не е ваш плюс.
реклама
Не се чудете защо получавате отговори като " ако толкова ти харесва, ходи си при нея" или ревливото " аз не ти ли стигам?", което така мразите. Коментар като този " ти си единствената, която забелязвам, дори не я видях" би бил къде къде по- подходящ.

Да заспите веднага след " любовно преживяване" не е най- доброто нещо – дори едно " беше много хубаво" е достатъчно за да подсигури следващата вечер...

Когато една жена пита дали е дебела, тя винаги знае отлично сама за себе си дали е или не е дебела. С този въпрос ние не търсим истината за килограмите си а вашето мнение за тях – та дори и да е твърде далеч от истината.

Ако правите физиономия когато ви съобщим, че излизаме " по женски" с приятелки, как очаквате ние да реагираме на вашата "вечер по мъжки" ?

Бъдете търпеливи с емоционални изблици на несдържан плач за изгорената рокля или " колко е красиво небето!" . За нас това е начин да се освободим от отрицателната енергия – както ругаенето и пиянството – за вас!

Въпрос от типа " как ми стои тази блуза?" придружен от отговор "става" или " ами като всички останали, защо?" положително би довел до почти безсмислен скандал на тема важното в живота и кой какво прави за другия, към разгара на който скандал вие вече отдавна сте забравили откъде е почнало всичко. Предотвратете това с обикновен комплимент, а ако се налага и с подсилено възхищение.

И още веднъж – не забравяйте за комплиментите, в крайна сметка не бихте искали да сте с рошава, раздърпана и с размазан грим жена, нали?

Помислете добре преди да отговорите на въпроса"щастлив ли си". Ако не веднага, то при следващия скандал всичко ще рефлектира върху вас.

Когато мъжете са тъжни, изнервени, или наранени мълчат. Точно обратното е научно доказано за жените. Никога не прекъсвайте безкрайния разказ и излияния на нервна или съкрушена жена! ОПАСНО Е!

И, по дяволите, не сравнявайте жената до себе си с друга, дори това да е опит за комплимент. Накарайте я да си мисли че е единствена, а не че просто има по- хубави крака от еди- коя си. ТОВА НЕ НИ ЛАСКАЕ!

И още веднъж – бъдете търпеливи – не забравяйте, че ние сме до 3 пъти по- емоционални от вас, и примирете се – жените винаги ще останат по- зрелия пол.

И сваляйте капака на тоалетната чиния!



Тагове:   манифест,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. luminous - :-(
25.06.2007 17:13
Първо - жените тук са изкарани като последните малоумници. Ако аз бях мъж и се живеех с гореописаната "жена" - да съм полудел...
Второ - какъв ви е зора за този капак, няма да ви паднат маникюрите, ако си го свалите сами!
Трето....Четвърто...

цитирай
2. silviang - някой някъде мисли така.
25.06.2007 17:57
А относно капака въпросът не опира само до маникюрите.
цитирай
3. blagorodnik - Дигаме капака
25.06.2007 19:47
поради хигиенични причини и най-вече защото мислим за вас :)))
цитирай
4. silviang - мислех
26.06.2007 09:00
да изтрия този постинг,защото първият му коментар беше доста злобничък.И мъжете,и жените имаме своите човешки недостъци,така че да се изкарваме това,което не сме просто не ни прави чест.Нито мъжете са прости,нито жените са изкарани като малоумници.Повтарям,че някой/някоя мисли така,а на мен ми беше интересно да го прочета и да го споделя с друг,който иска да го прочете.

И luminous с какво не си съгласна:
1.Не искаш ли съвета на мъжа до себе си как изглеждаш и не искаш ли да ти обръща повече внимание?
2.Не харесваш ли комплименти?
3.Не обичаш ли да споделяш с любимия си проблемите и чувствата си?
4.Ако беше мъж едва ли щеше да искаш да живееш с жена без емоции и претенции за нужното внимание.
5.Прочетох още един път пародията на манифест и никъде не намерих твоята асоциация вдигнат капак =счупен маникюр,явно ти можеш да четеш между редовете.

А на blagorodnik благодаря за невероятното чувство за хумор:)))) Точно на това разчитам когато копирам нещо подобно-някой да се усмихне,замисли,разсмее.И затова мисля да не го трия.


цитирай
5. luminous - Уважаема silviang,
26.06.2007 12:05
Вие нещо не разбрахте. Или аз не съм се изразила както трябва.
Ще ви отговоря при първа възможност.
И как ви хрумна да си триете постинга заради един "злобничък" коментар - глава не ми побира...?
цитирай
6. silviang - Нямам нужда
26.06.2007 13:46
Уважаема luminous,
Нямам нужда от отговор.Вие изразихте своята позиция,аз своята.А постингът ми ще го изтрия ,ако пожелая ,независимо от иронията Ви.Моите хрумвания са си мой проблем,няма нужда да си морите главицата с тях.А за вдигнатия капак на тоалетнатачиния има цяла книга,в която са разгледани разликите между двата пола.Но това е друг въпрос.
цитирай
7. luminous - Мислех
26.06.2007 17:41
да Ви отговоря, защото ми се стори, че сте ми задали въпроси.
Но няма да Ви се натрапвам, разбира се.
Лек ден!
цитирай
8. silviang - Мисля,
27.06.2007 20:25
че на тези въпроси трябва да си отговориш самата ти.И не ми се натрапваш,просто тона,с който си пишехме не ми допада.
цитирай
9. анонимен - Уважаеми/а silviang манифести...
28.06.2007 14:17
Уважаеми/а silviang манифестите(мъжки, женски) които сте публикували са най малкото забавни и откривам доста прилики с действителността. така че каквото и да ви минава през ума бъдете така любезна да не ги изтривате :)))))). Поздрави
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: silviang
Категория: Други
Прочетен: 847132
Постинги: 400
Коментари: 672
Гласове: 6093
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031